Hawo International

Hawo International focust zich op de import en de levering van duurzaam gecertificeerd hardhout voor de Europeese markt.

De missie van Hawo International is de hout- en bouwmaterialenhandel en houtverwerkende industrieën kwalitatief hoogwaardige en innovatieve hardhoutproducten te leveren en deze partijen met advies en ondersteuning bij te staan in hun projecten.

Hawo International heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van gecertificeerd hardhout. Onze producten worden met name toegepast in de tuinhoutbranche, de GWW sector en de timmerindustrie.

Kwaliteit en Innovatie

Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment. Er wordt hierbij met name gekeken naar de duurzaamheid, het gemak en naar de kleur- en vormgeving. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, altijd met een duurzaam en natuurlijk karakter.

Respect

Respect is de hoeksteen van ons beleid: respect voor onze klanten, leveranciers en iedereen met wie we samenwerken, respect voor het milieu en respect voor een veilige en gezonde werkomgeving. Opdrachtgevers worden geïnformeerd over het waarom van onze beslissingen. Telkens weer zoeken we naar de perfecte balans tussen economische, sociale en ecologische overwegingen. We respecteren hierbij de waarden en overtuigingen van verschillende culturen.